Dia de la dona treballadora

Avui és el Dia Internacional de la Dona Treballadora i volem que digui’s la teva!

6 comentaris:

  1. Anònim3:36

    Esta clar que encarar que siguem igual de treballadores que els homes no som igual de valorades! Això ho demostra el fet que hem de tenir un dia internacional per celebrar-ho. Hi ha el dia Internacional de l’home treballador?

    Marta

    ResponElimina
  2. Anònim6:12

    Jo crec que hem aconseguit moltes coses en el camí de la igualtat d'oportunitats però això no treu que queda molt camí per fer: violència de gènere, desigualtats salarials, conciliació de la vida personal, familiar i laboral... El dia 8 de març és una dia per justament recordar això, que anem pel bon camí però que hem de continuar treballant plegats (homes, dones, administracions, empreses, etc.) Feliç Dia de la Dona!

    Aprofitem el programa local de dones que des de l'ajuntament es desenvolupa aquesta setmana pq hi ha activitats molt interessants.

    Carol

    ResponElimina
  3. Anònim11:15

    les dones som persones. I com a tals, totes les persones tenim braços, cames i cap. I aixo es el que cal valorar, TOTES i TOTS de la mateixa manera en tracte, salaris, i condicions qualsevols. Per aixo ens cal seguir demostran que existim, i per aixo hi ha un dia de la dona treballadora !, quan l'objectiu de la igualtat estigui assolit ja no tindra rao d'esser que hi hagui dies especials a conmemorar !.

    ResponElimina
  4. Anònim23:35

    YO crec que les dones tenim par de culpa de les diferencias que encara tenim, ya que som basiquementles que aduquem els fills/as
    Tembe crec que els homes iles dones no som iguals,podem fe el mateix,pero tenim diferente sensibilitat i ampatia debam debam els problemas de la familia i altres.
    Som com una esponya cuidem de la casa,fills,avis ,malalts i surtim afora a fe el gornal
    BON DIA A TOTS I TOTES.

    ResponElimina
  5. Anònim1:44

    30% de diferència salarial, millor formació académica i més aturades... Encara queda molta feina per fer. Hem de seguir lluitant pels nostres drets com a dones i com a ciutadanes.

    ResponElimina
  6. Anònim9:11

    felicidades a todas y cada una de las mujeres que han luchado por la igualdad, gracias por lo que nosotras hemos heredado, aunque queda mucho trabajo por hacer y lo haremos.....
    feliz día de la mujer trabajadora!!!!!!

    ResponElimina

Els comentaris amb contingut obscè o que afecti a la integritat d’alguna persona serà automàticament eliminat

Masquef@ula